Afbraak en opbouw Tomorrowland 2018: De Schorre beperkt toegankelijk.

publish date
01.06.2018

Het festival Tomorrowland gaat dit jaar door van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli en van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juli. Tijdens de opbouw en afbraak is het domein De Schorre beperkt toegankelijk vanaf 25 juni tot 13 augustus. 

 

Opbouw

14 juni: Start opbouw op de evenementenweide, het libelleneiland, deltaweide en achter het gebouw De Pitte. De rest van het domein is gewoon toegankelijk.
2 juli: Start opbouw over heel het domein.

• Mountainbikeparcours: toegankelijk t.e.m. 24 juni.
Minigolf, fiets- en kickbikeverhuur, waterfietsverhuur, barrevoetspad: geopend t.e.m. 1 juli.
• Avonturentoren Intense: open t.e.m. 1 juli.
• Onthaalbalie De Schorre & Congrescentrum De Pitte: blijft toegankelijk via de hoofdingang tot en met 1 juli.
• De brasserie & buitenspeeltuin: blijven toegankelijk via de hoofdingang tot en met 15 juli.
• Toeristisch infokantoor Rupelstreek: toegankelijk via de hoofdingang tot en met 15 juli. Het infokantoor van Toerisme Rupelstreek verhuist naar het Sociaal Huis in Terhagen van 17 juli t.e.m. 2 augustus. Voor meer informatie en de openingsuren: www.toerismerupelstreek.be.

Vanaf 16 juli wordt heel het domein afgesloten.

 

Tomorrowland 2017
Tomorrowland 2017

Afbraak

• Vanaf 2 augustus: brasserie & buitenspeeltuin weer open en bereikbaar via de hoofdingang.
• Vanaf 3 augustus: het infokantoor Rupelstreek weer open en bereikbaar via de hoofdingang. (wegens verhuis pas goed bereikbaar vanaf 4 aug)
• Vanaf 8 augustus: avonturentoren Intense weer open en bereikbaar via de hoofdingang.
• Vanaf 10 augustus: start recreatieverhuur. Ook het Barrevoetspad, onthaalbalie De Schorre & congrescentrum De Pitte zijn weer open en bereikbaar.
• Vanaf 13 augustus: Je kan terug over de One World brug richting het buurtpark in De Schorrestraat wandelen. Ook het mountainbikeparcours gaat dan weer open en de visvijvers in het domein zijn weer bereikbaar.
• Van 14 tot 18 augustus: laatste ophalingen van materiaal.

Hondenweide, buurtparken en fietsroutes

De hondenweide blijft bereikbaar via het buurtpleintje Sint Kathelijnestraat vanaf 14 juni. Het buurtpark in de Sint Kathelijnestraat & het buurtpark aan de Boomse Vissers (Schorrestraat) blijven open en bereikbaar, behalve tijdens de festivaldagen (donderdag tot en met maandag). Fietsroute 24-26 wordt omgeleid van 29/6 tot 10/8.

De Velodroom & De Musette

Zowel De Velodroom als De Musette blijven toegankelijk via de Rupeldijk, ook wanneer het domein van De Schorre afgesloten is. We raden aan om met de fiets te komen! Ze zullen wel hun deuren sluiten op 11 juli en van 16 t.e.m. 31 juli. 

Contact

De onthaalbalie van De Schorre is gesloten vanaf 2 juli t.e.m. 10 augustus.
Op de weekdagen is het onthaal wel telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u (03 880 76 00) en via mail (onthaal@deschorre.be). Met uitzondering van 11 juli, 20 juli en 27 juli

Buurtbewoners kunnen met vragen, opmerkingen of problemen terecht bij de ombudsman van Tomorrowland en zijn team. Dit kan via het gratis nummer 0800/19009 (vanaf 1 juli t.e.m. 31 juli) of buurt@tomorrowland.be. Meer info vind je ook op de buurtwebsite boomrumst.tomorrowland.com.