In de voetsporen van heksen en duivels

Wanneer
  • zaterdag 17 juni 2017 van 20 uur tot 23 uur
Prijs
€ 10 (t.e.m. 12 jaar € 5)
blotevoetenpad

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Jan werkt sinds '89 in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 

Er worden allerlei wandelingen georganiseerd, telkens met een ander thema. Kies er eentje uit, of schrijf je in voor alle wandelingen. Aan jou de keuze. 

 

SCHEMERWANDELING: IN DE VOETSPOREN VAN HEKSEN EN DUIVELS

Tijdens deze wandeling bij avond-schemerlicht kom je meer te weten over deze periode in het jaar: de zonnewende met de langste dagen van het jaar. Hoe gingen ze daar vroeger mee om? Halverwege kan je genieten aan een klein kampvuurtje met een duivels- of heksendrankje.

 

MEER INFO

De wandeling begint in het onthaal van Congrescentrum De Pitte. Hier verzamelt de groep en krijg je een glaasje aangeboden. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. De wandeling duurt ongeveer 3u.

Inschrijven kan via deze link of via het onthaal van De Schorre.  

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre