VDAB Jobbeurs

Wanneer
  • vrijdag 16 maart 2018 van 09 uur tot 14 uur
Prijs
gratis deelname
VDAB Jobbeurs
VDAB Jobbeurs

Op vrijdag 16 maart organiseert VDAB een jobbeurs in de regio Rivierenland. Deze jobbeurs vindt plaats in de feestzaal van het congrescentrum op het provinciaal recreatiedomein De Schorre te Boom. We mikken daarbij in eerste instantie op werkgevers en werkzoekenden uit de gemeenten Aartselaar, Boom, Bornem, Hemiksem, Niel, Puurs, Rumst, Schelle, Sint-Amands en Willebroek, maar iedereen is uiteraard van harte welkom.

28 werkgevers, uit diverse sectoren, kunnen aanwezig zijn op de jobbeurs om er onmiddellijk sollicitatiegesprekken te hebben met de aanwezige werkzoekenden.

Ook de secundaire scholen uit de regio's Klein-Brabant/Vaartland en Rupel kunnen met hun laatstejaarsstudenten terecht op deze jobbeurs . Enkele VDAB-bemiddelaars staan klaar om deze klassen wegwijs te maken op de jobbeurs en om de laatstejaarsstudenten voordien op school voor te bereiden voor deze jobbeurs (bijv. bij de aanmaak van een goed CV). 

Bovendien sporen we jonge werkzoekenden aan om mee hun schouders te zetten aan de uitwerking van deze jobbeurs (m.b.t. promotie, catering, organisatie,...), zodat ze hun competenties verder kunnen aanscherpen en deze tijdens de jobbeurs kunnen tonen aan werkgevers.

Er wordt vanuit VDAB een informatiestand voorzien met het opleidingsaanbod van VDAB, een aantal jobcoaches staan klaar voor tips i.v.m. CV en sollicitatie en voor anderstaligen worden een aantal bemiddelaars voorzien die hen op pad kunnen helpen op de jobbeurs.

Deze jobbeurs werd mee voorbereid door een aantal regionale partners: lokale besturen, OCMW's, vakbonden, Vlotter, De Ideale Woning en De Ploeg. Een aantal van hen zal ook een stand bemannen op de jobbeurs.

De jobbeurs opent zijn deuren voor alle werkzoekenden van 9u00 tot 14u00.

Meer info:

Werkwinkel te Boom (03 880 86 60) of de website van VDAB.

 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11