Wandelen door de apotheek van God

Wanneer
  • zaterdag 20 april 2019 van 18.30 uur
Prijs
€ 5 (t.e.m. 12 jaar € 2,5)
wandelen

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Jan werkt sinds '89 in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 

Er worden allerlei wandelingen georganiseerd, telkens met een ander thema. Kies er eentje uit, of schrijf je in voor alle wandelingen. Aan jou de keuze. 

WANDELEN DOOR DE APOTHEEK VAN GOD

Tijdens deze wandeling hoor je alles over het gebruik van planten door de eeuwen heen voor genezing en verhelpen van kwaaltjes.

Meer info

De wandeling begint in het onthaal van Congrescentrum De Pitte. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. De wandeling duurt ongeveer 2u. 

De inschrijvingen voor deze wandeling zijn afgesloten. Wil je er toch graag nog bij zijn? Neem dan telefonisch contact op met het onthaal van De Schorre (03 880 76 00) om te kijken of er nog een plaats vrij is. Het onthaal is geopend op zaterdag van 10 uur tot 17 uur.

 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre