Johnny Trash

Wunderbar Cozy Concerts

Wanneer
  • zaterdag 20 januari 2018 van 20 uur tot 23 uur
Prijs
gratis
Johnny Trash
Johnny Trash

 

De Warmste Winter Wunderbar zorgt op zaterdagavond voor een muzikale invulling! In de reeks "Wunderbar Cosy Concerts" treden telkens topartiesten op in onze warme chalet.

Johnny Trash

In het Rock- en Countrymileu kent men hem als een gedreven muzikant en een getalenteerd zanger. TV-kijkend Vlaanderen kent hem dan weer van het VTM programma Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Zijn onafscheidelijke cowboyhoed siert echter niet enkel uw TV-scherm en allerlei rockfestivals, hij is ook een veelgevraagd comedian op de Vlaamse comedy podia. In die 5 jaar als comedian schopte hij het tot in de finales van o.a. het Cabaret Concours Vlaanderen, Hum...o’s Comedy Cup en dus ook het voorgenoemde Belgium’s Got Talent.

Jawel, die JOHNNY TRASH is een man van vele werelden. De goedmoedige cowboy van het Vlaamse Lied. Maar met een scherpe kijk op een net àndere realiteit.

Hij toert het hele land door met een comedy show die draait rond zijn liedjes, KleinKunstComedy aldus hemzelve. Origineel is hij al zeker, met zijn bizarre kijk op o.a. het leven, op vooroordelen, reizen en vooral op eten sleept hij z’n publiek mee in een verrassende mix van humor en muziek met een hoek af. Met het grootste gemak schiet hij met humoristische anekdotes afgewisseld met nummers zoals “Bicky Cheese” en “Vlaand'renland”. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Of omgekeerd. Want ook dat is mogelijk in de wereld van Johnny Trash.

 

De toegang is gratis. De Warmste Winter Wunderbar is op deze dag open van 13 uur tot 1 uur en is gelegen aan het Vlinderplein in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Je kan er overdag genieten van verse soep en heerlijke quiche van Soeprème. 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende