Plantendag

Wanneer
  • maandag 1 juni 2020
Prijs
gratis
Plantendag 2018
Plantendag 2018

Welkom op de derde editie van de vernieuwde Plantendag. De focus ligt op bloemen, kruiden en planten. De Craft Bazaar is ook van de partij: jonge designers die o.a. knappe mode, meubels en juwelen maken. En natuurlijk wordt er weer voldoende lekkers voorzien om van te smullen. 

Info voor standhouders

Ben jij een kunstenaar en wil jij je creaties graag tonen aan het grote publiek in De Schorre? Schrijf je dan in met een standje op onze Plantendag. Maak je bijvoorbeeld kledij, meubels of ga je graag grafisch aan de slag? Dan kan je inschrijven voor de Craft Bazaar tijdens de Plantendag, waar we (jong) ontwerptalent in de kijker willen zetten. Dit evenement gaat door op de Deltaweide.

Ook mensen met een plantenkraam zijn uiteraard meer dan welkom op onze Plantendag. De uiterste inschrijfdatum is 10 mei. Als de plaatsen vroeger volzet zijn, zijn we genoodzaakt de inschrijvingen vroeger stop te zetten.

Valt je creatief talent onder een andere categorie? Voor de Kunstenaarsmarkt op 29 maart is De Schorre op zoek naar schilders, tekenaars, beeldhouwers, keramisten en fotografen. 

Je zult ongetwijfeld geïnspireerd geraken door de mooie omgeving van De Schorre. Ter plaatse werken kan zeker en wordt aangemoedigd. Dit geldt zowel voor de Kunstenaarsmarkt als de Plantendag.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende van de detaillijst