Heerlijk smullen in wielercafé De Musette

publish date
02.08.2018
BBQ
BBQ

Samen met familie of vrienden genieten van een brunch op zondag of van een heerlijke BBQ op houtskool op vrijdagavond? Reserveer nu voor deze exclusieve formules via www.deschorre.be.

 

Sinds eind juni kan je terecht in het prachtig wielermuseum ‘De Velodroom’ aan de Rupeldijk. Provinciaal Recreatiedomein De Schorre wil met De Velodroom echt inzetten op beleving. Daarom werd naast het wielermuseum ook een wielercafé opgericht: ‘De Musette’. Het café werd ingericht met authentieke wielermemorabilia. Posters, foto’s en de unieke wielertafeltjes van Paul van Bommel. Bij elk bezoek zal je iets nieuws ontdekken. De Schorre werkt na het succes van de Warmste Winter Wunderbar (van december 2017 t.e.m. februari 2018) opnieuw samen met Guus van Zon van ‘Bokaal’ en Tijs Callaerts van ‘Soeprème’.

 

Brunch in De Musette

Een heerlijke brunch samen met familie, vrienden of romantisch met je geliefde? Dat kan in De Musette op zondag 5 en zondag 19 augustus. Je kan genieten van lekkere brood variëteiten, koffiekoeken, salades, zoetigheden en nog veel meer lekkers! Je wordt ontvangen met een sprankelend glas cava of frisse Bokaal Lemonade. Het volledig buffet staat voor je klaar om er gedurende twee uur  van te smullen (van 11 uur tot 13 uur). Koffie en thee zijn vrij te nemen, 1 glas cava of Bokaal Lemonade zijn inbegrepen. Volwassenen betalen € 25, voor kinderen tot 12 jaar geldt het kortingstarief van € 15 en kinderen tot 4 jaar mogen gratis komen smullen. Wil je graag reserveren? Dat kan via deze link. Voor groepen groter dan 10 personen kan je contact opnemen via cateringdemusette@gmail.com.

 

BBQ in De Musette

Ook voor een heerlijke BBQ op houtskool kan je deze zomer terecht in De Musette op 10 en 24 augustus vanaf 19 uur. Naast een rijkelijk groentebuffet aangevuld met 5 koude sausjes, kan je ook smullen van een aardappel in de schil en een goed stukje vlees (Black Agnus burger, gemarineerde ribben, kipsaté, eendeborst filet en filet van Duroc). Ben je vegetariër? Dan zijn er steeds enkele lekkere alternatieven. Als dessert krijg je een lekker ambachtelijk roomijsje uit de vitrine. Volwassenen betalen € 32, kinderen tot 12 jaar betalen € 24 en kinderen tot 4 jaar kunnen gratis meesmullen. Wil je graag reserveren? Dat kan via deze link. Voor groepen groter dan 10 personen kan je contact opnemen via cateringdemusette@gmail.com.

 

De Musette is geopend van woensdag t.e.m. zondag. Op weekdagen van 13 uur tot 21 uur. In het weekend van 10 uur tot 21 uur. Je kan de ruimte ook afhuren voor al dan niet wieler-gerelateerde activiteiten. Hiervoor kan je contact opnemen met onthaal@deschorre.be.

 

Volgende