Creatievelingen gezocht!

publish date
06.02.2019
Kunstenaarsmarkt
Kunstenaarsmarkt

Op zondag 31 maart kunnen kunstliefhebbers komen genieten van een dag vol kunst en gezelligheid op de Kunstenaarsmarkt in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Op Pinkstermaandag (10 juni) is het dan weer tijd voor de Plantendag met hippe CraftBazaar. Leuke kraampjes, een drankje, een hapje en het unieke decor van De Schorre zorgen voor een zorgeloze sfeer. Ben jij schilder, tekenaar, meubelontwerper, haaktalent, keramist of fotograaf en wil je je werk eens tonen? Schrijf je dan in als standhouder op een van onze markten! 

Ben jij een kunstenaar en wil jij je creaties graag tonen aan het grote publiek in De Schorre? Schrijf je dan in met een standje op onze Kunstenaarsmarkt. De Kunstenaarsmarkt is toe aan haar 6e editie en gaat door naast de Vlindertent. Op diezelfde dag gaat ook de opening van het toeristisch seizoen door. Voor de Kunstenaarsmarkt is De Schorre op zoek naar schilders, tekenaars, beeldhouwers, keramisten en fotografen. 

UPDATE 

De maximumcapaciteit is bereikt voor de standhouders bij de Kunstenaarsmarkt. Het is dus niet meer mogelijk om in te schrijven. 

Valt je creatief talent onder een andere categorie? Maak je bijvoorbeeld kledij, meubels of ga je graag grafisch aan de slag? Dan kan je inschrijven voor de Craftbazaar tijdens de Plantendag, die doorgaat op de Deltaweide. Ter plaatse werken kan zeker en wordt aangemoedigd! Je zult ongetwijfeld geïnspireerd geraken door de mooie omgeving van De Schorre.

Ook mensen met een plantenkraam zijn uiteraard meer dan welkom op onze Plantendag. De uiterste inschrijfdatum is 20 mei. 

Volgende van de detaillijst