Ticketverkoop Schorremorrie van start

publish date
26.04.2019
Schorremorrie
Schorremorrie

De 17de editie van dit kinderfestival in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre gaat dit jaar opnieuw door in het voorjaar, en wel op 9 juni. Verwacht je opnieuw aan een geweldige namiddag met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Online tickets in voorverkoop kosten € 5. Aan de kassa betaal je € 2 meer. Meer info en tickets via deze link

Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Brasserie De Schorre en de speeltuin zijn natuurlijk ook open. Voor de allerkleinsten zijn er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkastelen en kleuterkriebeldroom voorzien.

“De Schorre heeft de voorbije jaren een mooie transformatie ondergaan en we willen deze veranderingen optimaal in onze evenementen incorporeren. Dit jaar zullen we de bezoekers dan ook verrassen met een ontdekkingsreis op ons domein tijdens Schorremorrie”, vertelt een geamuseerde gedeputeerde Jan De Haes. “Schorremorrie wordt georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond en rekening houdend met het succes van de voorbije jaren worden er opnieuw 5000 bezoekers verwacht.”

Langer speelplezier

Om de capaciteit van de attracties te verhogen is besloten om dit jaar het evenement al om 11 uur te laten starten in plaats van 13 uur. Dat maakt dat onze bezoekers 7 uur kunnen spelen in plaats van 5 uur!

Online tickets in voorverkoop

Wil jij Schorremorrie zeker niet missen? Koop dan vanaf 25 april je tickets online aan voorverkooptarief op www.deschorre.be. Een ticket in voorverkoop kost € 5 per persoon. Aan de kassa betaal je € 2 meer. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee komen spelen. Ben je lid van Gezinsbond, Prova of Natuurpunt? Dan geniet je van € 1 korting per persoon. 

Volgende van de detaillijst