Toegankelijkheid De Schorre zomer 2017

publish date
06.06.2017
Tomorrowland 2015

Het festival Tomorrowland gaat dit jaar door van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli en van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli. Tijdens de opbouw en afbraak is het domein De Schorre beperkt toegankelijk vanaf 3 juli tot 10 augustus.

Opbouw

12 juni: start opbouw op de evenementenweide, het libelleneiland, deltaweide en achter het gebouw De Pitte. De rest van het domein is gewoon toegankelijk.

3 juli: start opbouw over heel het domein. Bezoekers kunnen wel nog tot en met 9 juli over de One World brug wandelen of fietsen.

 • Minigolf, fiets- en kickbikeverhuur, waterfietsverhuur: t.e.m. 2 juli.
 • Barrevoetspad - Blotevoetenpad: toegankelijk t.e.m. 4 juli.
 • Avonturentoren Intense: open t.e.m. 9 juli.
 • Mountainbikeparcours: (moeilijker) toegankelijk t.e.m. 9 juli.
 • Congrescentrum De Pitte: toegankelijk via de hoofdingang tot en met 9 juli.
 • Onthaalbalie De Schorre: blijft toegankelijk via de hoofdingang tot en met 9 juli.
 • De brasserie & buitenspeeltuin: blijven toegankelijk via de hoofdingang tot en met 16 juli.
 • Toeristisch infokantoor Rupelstreek: toegankelijk via de hoofdingang tot en met 16 juli. Het infokantoor van Toerisme Rupelstreek verhuist naar het Sociaal Huis in Terhagen van 17 t.e.m. 3 augustus. Voor meer informatie en de openingsuren: www.toerismerupelstreek.be.

Vanaf 17 juli wordt heel het domein afgesloten. 

Afbraak

 • Vanaf 4 augustus: brasserie, buitenspeeltuin en het infokantoor Rupelstreek weer open en bereikbaar via de hoofdingang. 
 • Vanaf 11 augustus: start recreatieverhuur. Ook het Barrevoetspad, onthaalbalie De Schorre, congrescentrum De Pitte en de avonturentoren zijn weer open en bereikbaar. Je kan terug over de One World brug richting het buurtpark in De Schorrestraat wandelen. Ook het mountainbikeparcours gaat dan weer open en de visvijvers in het domein zijn weer bereikbaar.
 • Van 14 tot 18 augustus: detailopkuis en laatste ophaling.

Hondenweide, buurtparken en fietsroutes

De hondenweide, het buurtpark in de Sint Kathelijnestraat, het buurtpark aan de Boomse Vissers (Schorrestraat)  en het natuurgedeelte (houten wandelpad, via poortje Bosstraat)  blijven open en bereikbaar, behalve tijdens het evenement zelf. Tot een week na Tomorrowland wordt de fietsroute 24-26 omgeleid.

Contact

De onthaalbalie van De Schorre is gesloten vanaf 16 juli t.e.m. 31 juli. Op de weekdagen is het onthaal wel telefonisch (03 880 76 00) en via mail (onthaal@deschorre.be) bereikbaar (m.u.v. 21 en 28 juli).

Buurtbewoners kunnen met vragen, opmerkingen of problemen terecht bij de ombudsman van Tomorrowland en zijn team. Dit kan via het gratis nummer 0800/19009 (vanaf 1 juli t.e.m. 31 juli) of buurt@tomorrowland.be. Meer info vind je ook op de buurtwebsite boomrumst.tomorrowland.com.

tomorrowland opbouw
tomorrowland afbraak

Volgende