Samhain of de oorsprong van Halloween

Status
Volzet
Wanneer
  • woensdag 31 oktober 2018 van 19 uur tot 22.30 uur
Prijs
€ 15 (t.e.m. 12 jaar € 10) (inclusief hapje en drankje)
De Schorre vuurkorf
Samhain in De Schorre

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Jan werkt sinds '89 in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie.

Er worden allerlei wandelingen georganiseerd, telkens met een ander thema. Kies er eentje uit, of schrijf je in voor alle wandelingen. Aan jou de keuze.


SAMHAIN OF DE OORSPRONG VAN HALLOWEEN

Op Halloween vertelt de gids je meer over de goden en heiligen die iets betekenden in het dagelijks leven rond deze periode.

Het is niet de bedoeling om er een halloweentocht van te maken met schrikeffecten (maar misschien toch wel verrassend). Het blijft een wandeling met verhalen en uitleg over rituelen.


MEER INFO

De wandeling begint op het Vlinderplein. Bij slecht weer wordt de wandeling geannuleerd. De wandeling duurt ongeveer 3u. Na de wandeling is het tijd voor een kampvuur met een gepast aanbod aan drank en hapjes.

 

De Wandelingen zijn beide volzet.

 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende