Recreatie en sport

Ontdek de prachtige natuur tijdens een wandel- of fietstocht, kom minigolf spelen of waterfietsen en geniet op het terras van de brasserie van een verdiende pauze. Kinderen kunnen ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin (aangepast aan rolstoelgebruikers). Naast rustig genieten kun je hier ook actief sporten (klimmen, mountainboarden, deltavliegen, parapenten, kajakpolo, ...). Indien je graag een initiatie wil volgen neem je hiervoor steeds best eerst contact met de sportclub. Rond en door het domein lopen wandel- en fietsknooppuntroutes en aan de onthaalbalie kun je fietsen ontlenen.

 

OPGELET: tijdens evenementen zoals Amphiman Swimrun Race kunnen sommige zones en/of de recreatie beperkt toegankelijk zijn. Meer info hierover onderaan deze pagina.

Rustig genieten

Actief sporten

Openingsuren recreatieverhuur

  • Voor de recreatie- en fietsverhuur meld je je aan bij onze onthaalbalie.
  • Vanaf 1 november tot en met 20 maart is er geen recreatieverhuur (minigolf & waterfiets), wel fietsverhuur.
  • Vanaf 21 maart tot en met 30 april is de recreatieverhuur open op weekdagen van 8 tot 18 uur en in het weekend van 10 tot 17 uur.
  • Vanaf 1 mei tot en met 15 september is de recreatieverhuur open op weekdagen van 8 tot 19 uur en in het weekend van 9 tot 19 uur.
  • Vanaf 16 september tot en met 31 oktober is de recreatieverhuur open op weekdagen van 8 tot 18 uur en in het weekend van 10 tot 17 uur.
  • Sportinfrastructuur en vergaderfaciliteiten kunnen dagelijks gehuurd worden van 8 tot 23 uur.

 

 Recreatie en toegankelijkheid tijdens evenementen

  • Amphiman Swimrun Race op 14 oktober: tijdens Amphiman kun je niet vissen in de vijvers van De Schorre. Ook het mountainbikeparcours is gesloten. De rest van het domein is gewoon vrij toegankelijk.