Barrevoets de nacht tegemoet

Wanneer
  • vrijdag 1 september 2017 van 20 uur tot 21.30 uur
Prijs
Gratis
De Schorre Barrevoetspad
De Schorre Barrevoetspad

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Er worden allerlei wandelingen georganiseerd, telkens met een ander thema. Kies er eentje uit, of schrijf je in voor alle wandelingen. Aan jou de keuze.  

BLOTE VOETEN WANDELING: BARREVOETS DE NACHT TEGEMOET

Voor het eerst kan je het Barrevoetspad 's avonds laat komen bewandelen. Het pad wordt verlicht met tuinkaarsen en bij aankomst kan je met je gezelschap genieten aan het terras tussen de bomen.  

Je kan gratis deelnemen aan de wandeling en we werken niet met inschrijvingen. Je kan aan de wandeling starten van 20u tot 21u30. Na 21u30 mag je de wandeling rustig verder afmaken, maar kan er niet meer gestart worden. De wandeling begint aan de wilgeniglo. Hiervoor zal tijdelijke signalisatie aangebracht worden op het domein. Voor €6 kan je een leuk De Schorre-rugzakje aankopen voor het opbergen van je schoenen, met een handdoekje, reinigingsmiddel en een doosje met snoepmuntjes. Na de wandeling kan je nog een drankje kopen en genieten van het terras tussen de bomen. Bij slecht weer kan de wandeling geannuleerd worden. Hou dus zeker onze website in de gaten. De wandeling duurt ongeveer 45 min.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende