Kunstenaarsmarkt

Wanneer
  • zondag 29 maart 2020
Prijs
gratis
Kunstenaarsmarkt
Kunstenaarsmarkt 2019

De gezellige Kunstenaarsmarkt is toe aan haar zevende editie. Op 29 maart kan je schilderijen, foto's en tekeningen van heel wat exposanten bewonderen op het Vlinderplein in De Schorre. Kom langs en geniet van de mooie werken, het unieke kader en een drankje in een even gezellig decor!

Informatie voor standhouders

Ben jij een kunstenaar en wil jij je creaties graag tonen aan het grote publiek in De Schorre? Schrijf je dan in met een standje op onze Kunstenaarsmarkt. We zijn op zoek naar schilders, tekenaars, beeldhouwers, keramisten en fotografen. De uiterste inschrijfdatum is 6 maart, tenzij de 170 plaatsen al vroeger volzet zijn.  

Valt je creatief talent onder een andere categorie? Maak je bijvoorbeeld kledij, meubels of ga je graag grafisch aan de slag? Dan kan je inschrijven voor de Craft Bazaar tijdens de Plantendag, waar we (jong) ontwerptalent in de kijker willen zetten. Dit evenement gaat door op de Deltaweide.

Je zult ongetwijfeld geïnspireerd geraken door de mooie omgeving van De Schorre. Ter plaatse werken kan zeker en wordt aangemoedigd. Dit geldt zowel voor de Kunstenaarsmarkt als de Plantendag.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende van de detaillijst