Lichtpuntjes tegen kanker

Wanneer
  • van 13 februari 2024 tot 16 februari 2024
Voor wie schijnt jouw Lichtpuntje?

Zoals vorige jaren zal ook in 2024 weer de actie van Lichtpuntjes tegen Kanker van Kom op tegen Kanker, VRT 1 en Radio 2 doorgaan in De Schorre tijdens de krokusvakantie. Bovendien gaat onze minigolf uitzonderlijk al open tijdens deze Krokusvakantie. 

Van dinsdag 13 februari t.e.m. vrijdag 16 februari kun je telkens vanaf 14 u afzakken naar de Deltaweide van De Schorre.

- Je kunt de opbouw van het Grootste Lichtpunt tegen Kanker live volgen op de Deltaweide.
- Je kunt ter plaatse een lichtpuntje kopen, er zelf de naam van een dierbare opschrijven en zien hoe je lampion wordt bijgelegd bij het Grootste Lichtpunt. Een lichtpuntje kopen kan van 14u tot 19u30 (di-vrij).
- Er is een standje om je lampion te versieren, en voor de allerkleinsten is er een knutselactiviteit.
- Het lichtpunt werd nog groter gemaakt en deze keer kan je tot in het hart wandelen. (Opgelet: op donderdag en vrijdag is het lichtpunt niet toegankelijk na 16u30).
- In en naast het lichtpunt zorgen kleine muzikale acts op geregelde tijdstippen voor sfeer.
- Je kunt er genieten van een hapje en een drankje (foodtruck aanwezig)
- Omstreeks +/- 18u30, als het donker is, starten de opnames van de dagelijkse TV-uitzending ‘Lichtpuntjes tegen Kanker’ met Siska Schoeters. Het publiek kan deze ter plaatse mee volgen.
- Op vrijdag 16 februari vindt de apotheose plaats met de ontsteking van het Grootste Lichtpunt tegen Kanker tijdens de laatste uitzending.

Meer info over de actie op lichtpuntjestegenkanker.be.
Op deze website kun je ook online je lichtpuntje kopen vanaf 1 februari.