Planten- & Ambachtendag

Wanneer
  • maandag 5 juni 2017 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
2 euro

Op de Planten- & Ambachtendag in De Schorre vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en mooie juwelen. Veel gekocht? Geen probleem, we voorzien een plantenvestiaire! Zieke plant thuis? Neem een blaadje mee van de plant en breng een bezoekje aan de plantendokter.

Craft Bazaar

Op de Planten- & Ambachtendag vind je ook de Craft Bazaar. Bokaal zorgt niet alleen voor lekkere gerechtjes en drankjes, ze brengen ook een hoop ‘crafters’ mee. Jonge designers die knappe mode, meubels, juwelen en grafisch ontwerpen.  Je kunt er ook zelf aan de slag in tal van creatieve workshops.  

Schrijf je in als standhouder voor de markt of Craft Bazaar

Verkoop je zelf planten of producten die te maken hebben met het verwerken van tuinoogst of tuinieren? Dan kun je je inschrijven als standhouder. Ook ambachten zijn welkom. Elke standhouder krijgt een diepte van 3m. Je betaalt per lopende meter in breedte, 1 meter kost 5 euro. Je kan ook tafels, stoelen en elektriciteit bestellen. Water stellen we gratis ter beschikking.  Een verlengkabel van minimum 25 meter dien je zelf mee te brengen. Je elektrische apparatuur dient in orde en gekeurd te zijn. Verder dien je enkele veiligheids- en hygiënische voorwaarden na te leven. Die vind je in de pdf onderaan deze pagina.

Ben je een creatieve geest die zelf ontwerpt en graag op de Craft Bazaar wil staan? Dan schrijf je je in via dezelfde link.

Inschrijven kan via deze online link t.e.m. 14 mei. Je kan ook de pdf afprinten, invullen en versturen naar Schommelei 1, bus 1, 2850 Boom, t.a.v. Johan Mast.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende