Putteke Winter

Wanneer
  • vrijdag 9 december 2022
  • zaterdag 10 december 2022
Prijs
€ 10 p.p. + adm. kost (gratis t.e.m. 3 jaar)
Putteke Winter in De Schorre
Putteke Winter in De Schorre 2021

Tijdens Putteke Winter is De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je opnieuw langs de prachtige natuur van De Schorre, wonderlijke soundscapes en verrassend veel vuur. Je kan er ook gezellig opwarmen met iets lekkers om te eten, een glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle muziek. Het volledige programma kan je vinden op www.puttekewinter.be en www.deschorre.be. 

We werken dit jaar opnieuw met tijdslots. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok (dat je zelf kan aangeven bij de aankoop van je tickets), maar je kan daarna gewoon op je eigen tempo de wandeling maken. Waarom doen we dit? Door wachtrijen aan de kassa's, acts en kraampjes tot een minimum te beperken, kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond. Je kan met je ticket starten in een specifiek tijdsblok, aangegeven op je ticket. Je kiest zelf hoe lang je vanaf de start doet over het parcours, maar we sluiten af om 23 uur. 

Een ticket kost € 10 per persoon (+ administratiekost van € 0,5). Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang en hoeven hier ook geen ticket voor aan te kopen. 

Bij de aankoop van tickets voor dit evenement ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle verwerkingen van persoonsgegevens zijn conform onze privacyverklaring

Opgelet, Putteke Winter is een cashless evenement, wat wil zeggen dat betalen enkel kan met bankkaart of door het scannen van een QR code met de smartphone.

Klik even door voor alle praktische informatie.

Bekijk hier onze promospot: 

Bekijk hier de aftermovie van de editie in 2021:

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur - Eef, Jody, Myriam & Nathalie
Telefoon
03 880 76 00
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre