Schorremorrie

Wanneer
  • zondag 27 augustus 2017 van 13 uur tot 18 uur
Prijs
VVK: 5 euro, KASSA: + 2 euro, gratis t.e.m. 3 jaar, KORTING: 1 euro voor leden van Prova/Gezinsbond/Natuurpunt/Grabbelpas

Tijdens Schorremorrie sluiten we de zomervakantie spetterend af met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.

Tickets

Tickets zijn online te koop in voorverkoop (zie knop bovenaan deze pagina).  Breng je toegangsticket mee naar de ingang.
Aan de kassa kost een ticket 2 euro meer.
Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang en dienen geen ticket aan te kopen.
Vergeet je identiteitskaart niet en je lidkaart van Prova, Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas als je een kortingticket hebt!

Schorremorrie is een organisatie van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre i.s.m. Gezinsbond.

 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende