Terra Nova 2018 - Retro Velotour

Beleef als retrovelo fanaat een leuke fietstocht van 40 km (heen en terug) met start aan het gloednieuwe fietsbelevingscentrum De Velodroom in het Provinciaal Recreatiecentrum De Schorre in Boom en met als tussenhalte het Wielercentrum in Wilrijk.

Wanneer
  • zondag 19 augustus 2018 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
Tot en met 15j: €25/ Vanaf 16j: €35
BannerTN17
Banner van Terra Nova

Je fietst langs de kronkelende Rupel- en Scheldedijken met de haren in de wind en maakt onderweg nieuwe vrienden. Avontuurlijke dames en heren, met of zonder sportieve ambities, zijn meer dan welkom op dit arrangement. Jongeren met een minimum lengte van 150 cm zien we ook graag verschijnen. Zelfs wie nog nooit op een koersfiets heeft gezeten, kan meedoen: de snelheid blijft bewust laag zodat ook de traagste deelnemer de rit moeiteloos kan uitrijden. De groep bestaat uit maximum 20 deelnemers. In Wilrijk kun je op een echte wielerpiste enkele rondjes uitproberen of van een glaasje bier genieten. De ganse tocht staat onder begeleiding van Bonavonture die zorgen voor een gids en een volgwagen.

Wij voorzien elke deelnemer van een passende retro koersfiets. Een koersbroek breng je zelf mee. Wie geen koersbroek in huis heeft, kan er gratis één lenen. Alle deelnemers ontvangen Bon Tour bovenkledij in retrostijl. Al naargelang het weer is dat een koerstrui met lange mouwen en daaronder een koerstruitje met korte mouwen. Na de tocht levert elke deelnemer deze kledij in en ontvangt hij/zij een Bon Tour pet en bidon als cadeau. Een plezante sportieve dag om niet te missen!

Veelgestelde vragen

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Breng zelf je lunchpakket mee. Drankbevoorrading is er onderweg.

Volgende