Theater aan Twater & Schorremorrie

Wanneer
  • van 25 mei 2024 tot 26 mei 2024
Prijs
volwassenen vanaf 22,5 euro
Theater aan Twater
Theater aan Twater 2023

Op 25 en 26 mei toveren De Kaaimannen De Schorre met Theater aan Twater om tot het grootste familiefestival van Vlaanderen in zijn genre.

Artiesten uit de hele wereld brengen continu humor, spektakel, circus, acrobatie, vuur en clownerie waardoor je echt wel ogen te kort komt om alles te zien en te beleven. Theater aan Twater is het best te omschrijven als een mix van Cirque du Soleil, Belgium’s Got Talent, The Greatest Showman én de Zomer van Antwerpen.

Theater aan Twater en Schorremorrie slaan ook de handen in elkaar en toveren een deel van De Schorre om tot een heus speelparadijs met activiteiten en verscheidene workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Waan je voor een weekend zelf deel van onze circusfamilie, en kom logeren op Cirq City. Doe mee met de circusinitiatie of doe kleine cir’klusjes’, verzorg de dieren van onze kinderboerderij, schuif mee aan tafel bij onze Moemoe en Vava Cirq, eet je in ons gezellige Hannekesnest, droom weg bij het kampvuur, ontwaak met een speciaal concert en start met volle goesting aan jouw unieke Theater aan Twater-beleving.

Meer info en tickets op www.theateraantwater.be

Theater aan Twater
Theater aan Twater 2023