Barrevoetspad

Barrevoetspad
Barrevoetspad

Trek je schoenen uit en volg het “Barrevoetspad” in het provinciaal domein De Schorre in Boom. Dit blotevoetenpad is meer dan 700 meter lang, ligt verscholen in de natuur en is een prikkeling voor alle zintuigen. Je wandelt over mossen, kleibroden, modder, zachte kiezels, wol, hooi, noem maar op. Aankomen doe je bij de waterpompen, waar je rustig de voeten kan wassen en de schoenen terug kan aantrekken. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers en gezinnen! Ontdek onderweg ook de prachtige beelden van Carving Cis, die de titel heeft van beste belgische kettingzaagkunstenaar, en andere kunstwerken gemaakt door onze collega's! 

Het Barrevoetspad is gratis te bewandelen vanaf 26 maart (of bij de start van de paasvakantie indien deze vroeger begint) t.e.m. 31 oktober*. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Voor je aan de wandeling begint, kan je je wel best eerst even aanmelden aan het onthaal, zodat je de juiste uitleg en een plannetje kan meekrijgen. 

Download hier je gratis Barrevoetsfolder, of haal hem op aan het onthaal van De Schorre. Klik hier voor het handig stappenplan van toerisme voor autisme

Kom je met een school? Dan reserveer je best vooraf via het onthaal. De openingsuren kan je terugvinden onderaan deze pagina.

Wegens hygiënische redenen zijn honden niet toegelaten op het wandelpad.

* Tijdens evenementen kan het Barrevoetspad gesloten zijn. Bekijk daarvoor steeds onze website om na te gaan of het pad die dag toegankelijk is.