minigolf

minigolf De Schorre
Minigolf

Speel met het hele gezin een partijtje minigolf op het centraal eilandje in de vijver. Minigolf spelen kost 4,7 euro per persoon. 

Wil je zeker zijn van een plaats? Koop je tickets dan op voorhand via deze link. Per starttijdslot van 15 minuten kunnen 8 personen minigolfen. Je bepaalt dus met hoeveel personen je komt, met een maximum 8 personen in totaal. Voor de groepssamenstelling dien je steeds de meest recente regels uit het ministerieel besluit te volgen. Als er in dat tijdslot nog mensen uit een ander gezin minigolfen, wordt er gevraagd om even te wachten en de nodige afstand te garanderen om helemaal corona-proof te zijn. Tickets worden niet terugbetaald.

Ter plaatse kan je bij ons onthaal de nog beschikbare plaatsen invullen. Opgelet, je kan enkel minigolfsticks huren indien je een geldige identiteitskaart bijhebt (1 per reservatie). 

De minigolf is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 18.00 uur (ten laatste starten om 17 uur). Het is verboden het minigolfterrein te betreden zonder geldig ticket.

Beschik je nog over een 10-beurtenkaart? Maak jouw reservatie dan via onthaal@deschorre.be of 03 880 76 00. Er worden momenteel geen nieuwe 10-beurtenkaarten verkocht.

Factuur nodig? Stuur ons een mailtje met je reservatiebevestiging naar facturatie@deschorre.be.