Trollenbos

Hannes - Thomas Dambo
Hannes door Thomas Dambo

Alsof er magie en mythologie mee gemoeid was, namen zeven Scandinavische trollen hun intrek in een ‘Magisch Trollenbos’ in De Schorre. Maar je hoeft niets te vrezen: de reuzen zien er misschien groot – tussen de vier en achttien meter hoog - en stoer uit, in het echt zijn ze lief en doen ze geen vlieg kwaad. Op vraag van Tomorrowland en De Schorre wekte de Deense kunstenaar Thomas Dambo de trollen tot leven. Met oude pallets, gerecycleerd hout, afgebroken takken en omvergevallen bomen, maakt hij de meest wonderlijke creaties en mythische wezens die over de hele wereld opduiken. Lees hier meer over onze nieuwe bewoners. 

Het trollenbos is gratis toegankelijk. Er is geen uitgestippelde wandeling, het is de bedoeling dat je echt op zoektocht gaat! Trek zeker je wandelschoenen aan die tegen wat modder kunnen. Kan jij ze alle 7 vinden? Hier een plannetje voor de ongeduldigen ;-)

Het trollenbos is niet volledig rolstoel- of kinderwagen-toegankelijk. Op het bezoekersplan kan je zien welke stukken niet toegankelijk zijn. 

Bij evenementen kan de toegang afgesloten zijn. Bekijk steeds onze website voor de meest recente informatie. 

Het boek van Thomas Dambo is te koop aan ons onthaal (zolang de voorraad strekt).