Geerdt Magiels over Circulaire Economie

Wanneer
  • woensdag 25 april 2018 van 20 uur
Prijs
gratis toegang
Lezing Geerdt Magiels
Lezing Geerdt Magiels

“Denktank Rupelstreek” is een nieuw onafhankelijk burgerinitiatief dat er voor ijvert om nieuwe ideeënstromen onder de bevolking te brengen.

De grote maatschappelijke problemen zullen niet worden opgelost met de oude denkwijzen die net deze problemen hebben gecreëerd. Het stemt Denktank hoopvol dat nieuwe (be)denkers zijn opgestaan die met ongebreideld enthousiasme en branie de toekomst rooskleuriger willen invullen. Ze denken hierbij bijvoorbeeld aan architect Thomas Rau die in zijn boek “Materials Matters” een nieuwe economische logica beschrijft.

Maar ook in eigen land zijn mensen bezig met hervormend denken.

“Een wereld van 100% recyclage ligt binnen handbereik...dankzij de pioniersgeest van Belgische bedrijven en organisaties” schrijft bioloog Geerdt Magiels in zijn nieuw boek “eeuwige winst”. 

Misschien ben jij al zo’n vooruitziende ondernemer die economische winst koppelt aan duurzame groei?

Misschien ben je al overtuigd dat de circulaire economie de enige uitweg is naar succesvol ondernemen? 

Of misschien zoek je nog naar een manier om je ondernemerschap te laten passen in de snel veranderende maatschappelijke en economische context ?

Op  vraag van Denktank Rupelstreek zal Geerdt Magiels op 25 april om 20 uur in Congrescentrum De Pitte in De Schorre in Boom zijn zienswijze etaleren. Deze lezing is gratis toegankelijk zowel voor particulieren als ondernemers. 

 

 

Meer info:

www.denktank-rupelstreek.be

Volgende