ThxVille

Status
Wanneer
  • zondag 16 september 2018 van 12 uur tot 22 uur
Prijs
op vrijdag 14/9: Bomenaars aan halve prijs!
ThxVille
ThxVille

ThxVille – thanksville uitgesproken, is met méér dan 100 deelnemende bedrijven en 20.000 werknemers en hun gezin, dé grootste jaarlijkse personeelshappening in België. Het is een dorp voor drie dagen, in retro-stijl opgebouwd op het domein De Schorre in Boom. De jaren ‘60 & ‘70 herleven door de decors en figuranten uit deze goeie, ouwe tijd.  Medewerkers van grote bedrijven en kleine KMO’s worden met deze bedrijfsuitstap bedankt voor hun inzet.

Op vrijdag 14 september vliegen de werknemers erin op de ThxVille Afterwork. Op deze party is ook de partner welkom. Milow en Les Truttes zorgen voor de bekende meezingers en een gegarandeerde ambiance. Het retro-dak mag eraf!

Op zaterdag 15 en zondag 16 september is er telkens een ThxVille Familyday. Deze 2 dagen zijn gereserveerd voor werknemers én hun gezin. Veel activiteiten, lekker eten en drinken én heel wat optredens voor groot en klein vormen de basis van dit unieke retro-personeelsfeest.

De optredens en activiteiten zijn collectief, volgens het sharing-principe, en dit natuurlijk om budgettaire redenen. Het bedrijfs-receptiemoment is individueel per bedrijf, waardoor het ‘WIJ-gevoel’ voor de werknemers behouden blijft.

 

Meer info: www.thxville.be of communications@thxville.be

 

Info voor buurtbewoners & bezoekers:

Het domein wordt deze dagen afgesloten voor het evenement. De Brasserie en de speeltuin blijven toegankelijk via de hoofdingang. Het Vlonderpad en de hondenweide blijven toegankelijk via het buurtpark. Het mountainbikeparcours is niet toegankelijk deze dag. De recreatieverhuur is enkel toegankelijk voor deelnemers aan THX Ville. 

Speciale korting voor Boomenaars:

Met de code "Boom" kan je je ticket voor het programma van vrijdag aan halve prijs aankopen. 

 

 

 

Volgende