Workshop 'Beeldig zelfportret'

Status
Afgelast
Wanneer
  • zondag 9 augustus 2020 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 17,6 p.p.
Beeldig Zelfportret
Workshop Beeldig Zelfportret

In elk kind schuilt een grote kunstenaar, daar zijn Liesbeth & Liesbeth van Studio Maria van overtuigd. Ze schreven zelfs het ‘Bewaarboek voor tekeningen’ (Lannoo, 2019) om van alle kinderen échte kunstenaars te maken (én je kent ze ook van ons De Schorre Doeboek!). Tijdens ‘Hartje zomer’ in De Schorre organiseren ze een super fijne workshop om kinderen te helpen de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. En we beginnen bij het begin, want maakte niet elke beroemde kunstenaar ooit een prachtig zelfportret?   

Ben je tussen 5 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom om te komen tekenen op een zalig plekje in De Schorre. Je mag even héél diep in de spiegel kijken en daarna ga je aan de slag om een prachtig zelfportret te maken. We geven je tips en leren jou een aantal trucjes zodat je een portret krijgt om in te kaderen! 

Iedereen krijgt er nog een klein, persoonlijk cadeautje bovenop. 

Zin om mee te doen? 
Leuk! Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt: toffe kaders op papier, kleurpotloden, stiften, spiegels,... Jij brengt alleen (een heel klein beetje) tekentalent en veel goesting mee! 

Voor wie? 
Kinderen tussen 5 en 12 jaar. Ervaring of tekentalent is absoluut niet nodig, een beetje zin om te tekenen liefst wel! 

Praktische informatie

Locatie: Bosvlonder (bij mooi weer) of Congrescentrum De Pitte (bij slecht weer of hittegolf)

Tarief: € 17,6 per persoon 

Deze activiteit gaat door van zodra 17 mensen ingeschreven hebben. Indien deze les niet doorgaat word je verwittigd en krijg je je geld terug. 

Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de toepassing van de algemene coronamaatregelen die zowel de gebruikers als het personeel beschermen.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
Telefoon
03 880 76 00
Fax
03 880 76 11