Creatievelingen gezocht voor Kunstenaarsmarkt en Craft Bazaar in De Schorre

publish date
30.01.2020

Op zondag 29 maart kunnen kunstliefhebbers komen genieten van een dag vol kunst en gezelligheid op de Kunstenaarsmarkt in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Op Pinkstermaandag (1 juni) is het dan weer tijd voor de Plantendag met hippe Craft Bazaar. Leuke kraampjes, een drankje, een hapje en het unieke decor van De Schorre zorgen voor een zorgeloze sfeer en brengen het vakantiegevoel tot in De Schorre. Ben jij schilder, tekenaar, meubelontwerper, haaktalent, keramist of fotograaf en wil je je werk eens tonen? Schrijf je dan in als standhouder op een van onze markten! Meer info & inschrijvingen vanaf vrijdag 31 januari om 8 uur onderaan deze pagina.

Kunstenaarsmarkt
Kunstenaarsmarkt 2019

Ben jij een kunstenaar en wil jij je creaties graag tonen aan het grote publiek in De Schorre? Schrijf je dan in met een standje op onze Kunstenaarsmarkt. De Kunstenaarsmarkt is toe aan haar 7e editie en gaat door naast de Vlindertent. Op diezelfde dag gaat ook de opening van het toeristisch seizoen door. Voor de Kunstenaarsmarkt is De Schorre op zoek naar schilders, tekenaars, beeldhouwers, keramisten en fotografen. De uiterste inschrijfdatum is 6 maart, tenzij de 170 plaatsen al vroeger volzet zijn.  

Valt je creatief talent onder een andere categorie? Maak je bijvoorbeeld kledij, meubels of ga je graag grafisch aan de slag? Dan kan je inschrijven voor de Craft Bazaar tijdens de Plantendag, waar we (jong) ontwerptalent in de kijker willen zetten. Dit evenement gaat door op de Deltaweide.

Je zult ongetwijfeld geïnspireerd geraken door de mooie omgeving van De Schorre. Ter plaatse werken kan zeker en wordt aangemoedigd. Dit geldt zowel voor de Kunstenaarsmarkt als de Plantendag.

Ook mensen met een plantenkraam zijn uiteraard meer dan welkom op onze Plantendag. De uiterste inschrijfdatum is 10 mei. Als de plaatsen vroeger volzet zijn, zijn we genoodzaakt de inschrijvingen vroeger stop te zetten. 

Vanaf vrijdag 31 januari 2020 om 8 uur kan je hieronder de inschrijfformulieren terugvinden.

Volgende van de detaillijst