Maatregelen Coronavirus *UPDATE*

publish date
09.09.2020
Maatregelen Coronavirus
Maatregelen Coronavirus

De deputatie van de provincie Antwerpen heeft beslist om als provincie maximaal bij te dragen tot een beperking van de verdere verspreiding van het coronavirus. Dit om het aantal besmettingen zoveel mogelijk te beperken, ervoor te zorgen dat het gezondheidszorgsysteem niet in het gedrang komt en de optimale medische zorgverlening gewaarborgd blijft. In het bijzonder voor de meest kwetsbare personen.

  • De Nationale Veiligheidsraad heeft op maandag 27 juli beslist om de maatregelen te verstrengen. Bekijk hier de informatie vanuit de overheid. 

Het is cruciaal om de maatregelen die gelden na te leven. 

gocarts
Gocarts

Je blijft welkom in De Schorre

De Schorre is toegankelijk voor alle bezoekers, mits het dragen van een mondmasker (vanaf 12 jaar). De maatregelen in verband sociale afstand, handhygiëne en samenscholing blijven van toepassing. Onze openbare toiletten zijn toegankelijk. 

  • Mondmaskers: mondmaskers zijn verplicht op drukke plaatsen vanaf 12 jaar. In de horecazaken is het dragen van een mondmasker verplicht bij alle verplaatsingen. Niet wanneer je aan je tafel zit om te eten en/of te drinken. Tijdens het intensief sporten is een mondmasker niet verplicht, tenzij je de afstand van 1,5 meter niet kan houden.
  • Registratie: De klanten van de horecazaken op het domein laten een e-mailadres of een telefoonnummer achter, zodat ze in geval van een infectie tijdig verwittigd kunnen worden. Deze regel geldt ook voor de recreatieverhuur (zie verder) in De Schorre. Deze registratie zal na 4 weken worden vernietigd en kan niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan de bestrijding van het Coronavirus.
  • Ontsmetting: De minigolfsticks en gocarts worden door ons gereinigd. Onze picknickbanken worden frequent gereinigd. Wie deze wil ontsmetten voor gebruik kan terecht in het infopunt De Schorre (gebouw De Pitte) voor ontsmettingsmiddel. Dit geldt ook voor de MOBIT-fietsen en waterfietsen.
  • Afstand houden & bubbels: hou ten allen tijde afstand van bezoekers die niet in je bubbel zitten. Om iedereen de kans te geven in de speeltuin te spelen, vragen we aan grotere groepen (scholen, kampen, jeugdbewegingen), om met maximum 20 personen uit dezelfde bubbel in de speeltuin te spelen en dit ook te beperken in tijd. 

Congrescentrum De Pitte

Voor de veiligheid van de klanten en onze medewerkers sluit Congrescentrum De Pitte tot eind september 2020. Klanten met een reservatie in die periode worden persoonlijk gecontacteerd. Het onthaalteam blijft wel bereikbaar en reservaties voor het najaar kunnen gemaakt worden.

Fietsbelevingspunt De Velodroom

Het wielermuseum De Velodroom houdt de deuren nog even gesloten, maar wielercafé De Musette blijft geopend. Kijk hier voor de openingsuren.

 

Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre dankt je nu al om deze maatregelen te volgen.

Wie toch een opmerking heeft of een bezorgdheid kwijt wil, kan dit doorsturen naar onthaal@deschorre.be

Volg ons op www.deschorre.be en onze sociale media kanalen, daarop wordt alle nieuwe informatie geplaatst. 

Het bezoekersplan kan je hieronder downloaden.

Volgende van de detaillijst