Terugblik op een geslaagde editie van Putteke Winter in De Schorre

publish date
16.12.2019
Putteke Winter 2019
Putteke Winter 2019

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december genoten weer heel wat bezoekers van een betoverende editie van Putteke Winter in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef het vrijdag deels en zaterdag volledig droog. In totaal genoten iets meer dan 13.000 bezoekers van de gezelligheid en 22 verschillende acts.

Putteke Winter in De Schorre blijft een gezellige winterse wandeling, waarbij het parcours feeëriek verlicht wordt en de mooiste plekjes van het domein extra in de verf gezet worden. Langs het parcours worden de bezoekers verrast door muziek, vuuracts en dans. De trollen van Thomas Dambo, die sinds juni in De Schorre wonen, werden voor de gelegenheid prachtig uitgelicht. Opwarmen met een drankje en genieten van lekkernijen kon aan de verschillende kraampjes boven aan de Deltaweide en onder de Vlindertent.

Hoewel de weersvoorspellingen ongunstig waren, kochten meer dan 5.000 mensen een kaartje voor de editie van vrijdagavond. Zaterdag was net als de vorige jaren uitverkocht met 8.000 bezoekers. Er werd dit jaar voor het eerst met tijdsloten gewerkt. Dit zorgde voor een vlotte doorstroom aan de inkom en op de rest van het parcours. De Schorre werkte voor het vierde jaar op rij met voorverkooptickets en zal dit ook voor de editie van 2020 doen. Noteer alvast 4 & 5 december 2020 in je agenda voor de 20ste editie van Putteke Winter. 

Volgende van de detaillijst