Tijd voor recreatie, tijd voor DOEN!

publish date
29.03.2019
Villa Kakelbont in De Schorre
Villa Kakelbont in De Schorre

Vanaf 29 maart kunnen bezoekers weer terecht in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre voor de huur van waterfietsen en minigolf. Ook het volledig vernieuwd Barrevoetspad is opnieuw geopend. Dit jaar heeft De Schorre een extra verrassing voor de jonge bezoekers: het De Schorre Doeboek. Het boek is te koop aan het onthaal van De Schorre voor € 5,95. Meer info op www.deschorre.be.


Vandaag ontving De Schorre de kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar van basisschool Villa Kakelbont uit Boom. Met z’n 42 mochten ze als eerste het vernieuwde Barrevoetspad ontdekken, dat ondertussen al 1400 meter lang is. Onderweg kom je verschillende houten sculpturen tegen en op het einde was je je voeten aan de waterpomp met water uit de vijver.

 

De Schorre investeert dit seizoen in 9 nieuwe waterfietsen. Ook deze werden uitgetest door de enthousiaste leerlingen van Villa Kakelbont.

 

De Schorre Doeboek

Dit jaar heeft De Schorre een extra verrassing voor de jonge bezoekers: het De Schorre Doeboek. Dankzij dit fijne doeboek leer je De Schorre nog veel beter kennen en ontdek je alles wat er te beleven valt. Zoek verschillen, speel bingo, kleur tekeningen en lees leuke weetjes over de natuur. “Dit prachtige doeboek zorgt voor urenlang speelplezier tijdens, maar ook na je bezoek. Ideaal voor kleine en grote ontdekkers”, zegt gedeputeerde Jan De Haes.  

 

Het boekje werd ontworpen in samenwerking met het creatief team van Studio Maria. Enkele onderwerpen die aan bod komen in het boekje zijn: de geschiedenis van de kleiputten, het barrevoetspad, verschillende evenementen en de natuur. Het boekje is vanaf 29 maart te koop aan het onthaal van De Schorre voor € 5,95.