Gezinsbondpakket

publish date
26.10.2023
Cover Doeboek De Schorre
Cover Doeboek De Schorre

Zin in een leuke, avontuurlijke dag op De Schorre voor slechts 6 euro?

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre is de ideale bestemming. Voor 6 euro p.p. kan je een hele dag vullen met leuke activiteiten en krijg je er een drankje en warme wafel bovenop in wielercafé De Musette.

Via het De Schorre Doeboek leert elk kind het domein op een unieke manier ontdekken: het barrevoetspad, het trollenbos, het eindeloos hinkelpad en nog veel meer.  

Speel spelletjes, kleur tekeningen, ga op avontuur en ontdek de natuur en enkele leuke weetjes via dit persoonlijke boek. Dit prachtige doeboek zorgt voor urenlang speelplezier tijdens, maar ook na je bezoek. Ideaal voor kleine en grote ontdekkers, het is geschikt voor kindjes tussen 6 en 12 jaar. In het wielercafé De Musette kunnen de kindjes verder aan de slag met het doeboekje en kan je ondertussen genieten van een drankje en warme wafel.

Het normale tarief hiervoor bedraagt 11 euro p.p., maar via de Gezinsbond krijg je 5 euro korting!

 

Praktisch:

Meld je aan bij het onthaal in Het Congrescentrum De Pitte en koop daar je ‘Gezinsbond pakket’ (De Schorre Doeboek + tegoedbon voor drank & wafel) voor 6 euro per persoon op vertoon van je lidkaart.

Deze actie is geldig tijdens de openingsuren van wielercafé De Musette. Bekijk deze op www.musette.be. De openingsuren van het onthaal van De Schorre kan je hier vinden.