Toegankelijkheid De Schorre

publish date
04.08.2022

Door de afbraak van het evenement Tomorrowland is het domein momenteel niet toegankelijk*

13 augustus: het domein is opnieuw toegankelijk met uitzondering van drie omheinde werfzones (Evenementenweide, een deeltje van de Deltaweide en een deeltje van het Bloemenplein). De recreatieverhuur heropent (minigolf en waterfietsen), je kan opnieuw vissen en het mountainbikeparcours is toegankelijk. Ook het Trollenbos met Barrevoetspad is opnieuw bereikbaar via alle ingangen. Congrescentrum De Pitte en het onthaal zijn toegankelijk. 

15 augustus: avonturentoren Intense heropent haar deuren. 

*Brasserie/speeltuin:

De brasserie is definitief gesloten. Vanaf 13 augustus kan je bij mooi weer een foodtruck vinden op het theatereiland op woensdag, zaterdag en zondag. Dit telkens van 11.30 uur tot 18 uur. Je vind er o.a. ijsjes, croques en drankjes. 

Vanaf 2 tot 15 augustus zal Tomorrowland zorgen dat de bezoekers nog in de speeltuin terecht kunnen via de hoofdparking onder begeleiding van stewards, vanaf 15 augustus is de speeltuin vrij toegankelijk tot 31 augustus. 1 september gaat ook de speeltuin definitief dicht en wordt de zone brasserie en speeltuin afgesloten voor afbraak.

Zowel een brasserie als een speeltuin worden in de toekomst opnieuw voorzien. Van zodra we hier meer info over hebben kan je dit lezen op onze website of via onze nieuwsbrief

*Trollenbos/hondenweide:

Buurtbewoners kunnen het Trollenbos en de hondenweide in vanaf 2 augustus via het buurtpark. Vanaf 13 augustus gaat het domein opnieuw open en kan je via onze hoofdingang opnieuw naar het Trollenbos en via de Dirkputstraat terug naar de hondenweide.

Toerisme:

Toerisme en erfgoed sloten op 20 juni definitief de kantoren in De Schorre. Vanaf 28 juni zijn ze bereikbaar in hun tijdelijk onderkomen in de Hoogstraat 27 in Boom.