Kunstenaars, designers en bloemenverkopers gezocht!

publish date
27.02.2017

Stel jouw kunstwerken tentoon op de Kunstenaarsmarkt

Op zondag 14 mei organiseert De Schorre de vierde editie van de Kunstenaarsmarkt. Ben je een creatieve ziel die graag zijn schilderijen, foto's of tekeningen wil tentoonstellen? Schijf je dan snel in! Dit jaar stelt de Kunstenaarsmarkt zich op aan het Vlinderplein in De Schorre in een prachtige groene omgeving. De Kunstenaarsmarkt is een gratis evenement waar honderden bezoekers genieten van de mooie kunstwerken, het unieke kader en een drankje in een al even gezellig decor.
Meer info en inschrijvingen: Kunstenaarsmarkt

Verkoop je bloemen en planten op de Planten- & Ambachtendag 

De Planten- & Ambachtendag is een vaste waarde in De Schorre en gaat dit jaar door op Pinkstermaandag 5 juni. Op deze reuzegrote markt vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en mooie juwelen. Verkoop je zelf planten of producten die te maken hebben met het verwerken van tuinoogst of tuinieren? Dan kun je je inschrijven als standhouder. Ook ambachten zijn welkom.
Meer info en inschrijvingen: Planten- & Ambachtendag 

Designers gezocht voor de Craft Bazaar!

Op de Planten- & Ambachtendag organiseren we voor de tweede keer i.s.m. Bokaal de Craft Bazaar. Bokaal zorgt niet alleen voor lekkere gerechtjes en drankjes, ze brengen ook een hoop ‘crafters’ mee. Jonge designers die knappe mode, meubels, juwelen en grafische werken ontwerpen. Ben je een creatieve geest die zelf ontwerpt en graag op de Craft Bazaar wil staan? Schrijf je dan snel in!
Meer info en inschrijvingen: Planten- & Ambachtendag

Volgende