Herfstvakantie in De Schorre

publish date
13.10.2020

Van 31 oktober t.e.m. 8 november, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom

Zumba onder de Vlindertent
Zumba onder de Vlindertent

Na het succes van Hartje Zomer tijdens de zomervakantie, zorgt Provinciaal Recreatiedomein De Schorre deze herfstvakantie opnieuw voor leuke activiteiten. Kom dansen tijdens de Zumba-les, overwin het mountainbikeparcours of geniet met je kinderen van de trollenvertellingen. Vanaf 14 oktober, 12.00 uur kan je tickets kopen via deze website.

Zumba en Mountainbike techniek trainingen

Deze zomer hadden de Zumba-lessen onder de Vlindertent zoveel succes dat er extra lessen ingelegd werden. Ook tijdens de herfstvakantie staat Zumba instructrice Anke te springen om iedereen aan het dansen te krijgen. Deze keer neemt ze spannende muziek mee in Halloweenthema. De lessen gaan door onder de Vlindertent op maandag 2 en woensdag 4 november, telkens van 19 tot 20 uur. Op voorhand inschrijven is verplicht.

Hou jij van mountainbiken en wil je graag je techniek bijschaven op het uitdagend mountainbikeparcours van De Schorre? Schrijf je dan in voor de mountainbike parcourstraining die doorgaat op 31 oktober van 9 tot 12 uur.

Trollenvertellingen
Trollenvertellingen De Schorre

Trollen

Zeven trollen, elk op hun eigen plek, elk met hun eigen geheim. Benieuwd naar het verhaal van kleine trol Nora? De uitverkochte trollenvertellingen van deze zomer worden tijdens de herfstvakantie hernomen. Na de vertelling ga je op pad met een blad vol leuke opdrachtjes die je bij elke trol kan uitvoeren. Opwarmen kan je nadien in wielercafé De Musette, met een heerlijk warm drankje, inbegrepen in de ticketprijs van € 6,8. De vertelling (15 min.) gaat door in open lucht. Voorzie stevig schoeisel, regen-  en/of warme kledij om het trollenbos te ontdekken. De vertellingen zijn ontstaan uit een samenwerking met de Gezinsbond: “Het hoeft niet altijd oma of papa zijn die voorleest. Met de vertellingen in De Schorre genieten kinderen én volwassenen van het magische verhaal van de trollen”, zegt Annick Haesen van de Gezinsbond. Als lid van de Gezinsbond krijg je korting op deze activiteit. 

Hinkelpad De Schorre
Hinkelpad De Schorre.

Halloweencircus en kliminitiaties

Ook onze partners op het domein zorgen voor een leuke invulling van jouw herfstvakantie. Zo kan je bijvoorbeeld naar Circus Pompoen komen kijken op 1, 4, 7 en 8 november: een magische halloweenshow mét kinder disco. Meer info en tickets op www.circuspompoen.be. Op zoek naar avontuur? Reserveer dan je plekje bij avonturentoren Intense. Bij mooi weer beklim je de toren langs de buitenkant en vlieg je met de zipline over de bomen. Bij slecht weer kan je het binnen parcours overwinnen. Meer info en tickets op www.intense.be.  

En ook nog…

Natuurlijk kan je deze herfstvakantie ook genieten van alle gratis voorzieningen op het domein zoals de speeltuin, het eindeloos hinkelpad op de Deltaweide, het skatepark én ons Barrevoetspad. Ook kan je ons trollenbos ontdekken zonder deel te nemen aan de trollenvertellingen. Alle info hierover kan je vinden op www.deschorre.be.

#samentegencorona

Wij spelen, sporten en genieten veilig in De Schorre! We vragen onze bezoekers om zich op het domein steeds aan de maatregelen te houden die opgelegd worden door de overheid én aan de signalisatie op het domein. 

Volgende van de detaillijst